Despre noi

Filosofia Hipocrate Health Education Resources

Educatia Medicala Continua trebuie sa fie al doilea loc de munca sau preocupare a medicului, indiferent de domeniul medical, pentru a raspunde cu precizie si competenta la problemele de sanatate a individului, respectind principiul hipocratic "primum non nocere", de a nu dauna sanatatii si de a trata conform celor mai noi si eficiente metode.

Hipocrate Health Education Resources a luat fiinta cu scopul de a organiza, sub toate aspectele, forme de educatie medicala continua, atit pentru medici cit si pentru cadre medicale medii, dar si pentru personal nemedical inplicat in procesul de asigurare a calitatii in domeniul medical, cum ar fi ingineri medicali, fizicieni etc.

Evenimentele noastre au ca punct de pornire cererea fata de o anumita informatie, tehnica, procedeu, sub forma de workshop-uri, sau nevoia de dezbatere intr-un mod cit mai exhaustiv a unor teme de interes general major, sub forma de conferinte, congrese.

Lectorii invitati sunt lectori de calibru in domeniile lor, cunoscuti pe plan intern sau international, lideri de opinie in domeniile lor, asigurind prin expunerile lor, un nivel ridicat al cursului.

 

Aveti intrebari despre cursuri?

Contact

Hipocrate Health Education Resources
Tel/Fax: +40-752-06.28.98
E-mail: hipocratedentaleducation@gmail.com
Facebook: hipocrate.dental.education